Bent u op zoek naar zonnepanelen voor uw huis in de nabije toekomst, dan bent u bij Chique Wonen absoluut aan het juiste adres. We zijn zeer ervaren in het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen en weten precies wat u voor een bepaalde ruimte nodig heeft. We denken mee met uw wensen en adviseren de beste oplossingen om een duurzaam en betaalbaar resultaat te genereren!

Professionele en ervaren monteurs

Onze monteurs zijn dagelijks op pad en hebben veel ervaring. Dus geen gerommel én goed voor de levensduur en het rendement van je panelen. Daarnaast geeft Chique Wonen gedegen advies om duurzame panelen te plaatsen. Ook voor onderhoud en andere zaken omtrent uw zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres!

Gratis vrijblijvend advies

Onze professionals denken graag met je mee. In een gratis adviesgesprek bespreek je wat het beste past in jouw situatie. Daarna maken we een offerte op maat voor u en kijken we welke opties en wensen er voor u passen.

Altijd een check van je dak en huis

Onze monteur checkt of de werkzaamheden volgens de offerte ook echt uitgevoerd kunnen worden. Dus geen gedoe tijdens de installatie! Alles wordt uitvoerig met u besproken en de beste opties wegen we met u af zodat u uiteindelijk het beste resultaat krijgt!

Chique Wonen Electriciens

___________________________________

Chique Wonen biedt optimale oplossingen om uw electra veilig en duurzaam te installeren. Wij hebbben ervaren, gecertificeerde vakmensen in dienst die zorgen dat ook de niet zichtbare zaken perfect werkend en veilig zijn!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button