Verlichting

Als huiseigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid in uw woning. Dus ook voor de veiligheid van de elektra-installaties in uw huis. Als u een woning huurt, is dat de verantwoordelijkheid van uw woningcorporatie of particuliere verhuurder. In de huurvoorwaarden zijn hier meestal regels voor opgenomen.

Het plaatsen van een extra stopcontact, reparatie van een lamp, het verplaatsen van alle verlichting in uw huis. Hiervoor kunt u Chique Wonen Electra ook inschakelen. We adviseren en installeren alle verlichting die u maar wenst en denken mee over de best mogelijke opties; niet alleen met betrekking tot veiligheid, maar zeker ook qua design. Als u niet exact weet wat u doet kan elektra werk een gevaarlijke klus of situatie opleveren; ook met een ogenschijnlijk eenvoudig onderdeel als verlichting. Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Chique Wonen Electriciens

___________________________________

Chique Wonen biedt optimale oplossingen om uw electra veilig en duurzaam te installeren. Wij hebbben ervaren, gecertificeerde vakmensen in dienst die zorgen dat ook de niet zichtbare zaken perfect werkend en veilig zijn!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button