Beveiliging

Inbraakbeveiliging

Veilig en prettig wonen: het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het al lang niet meer. Elk jaar wordt in Nederland zo’n 120.000 keer ingebroken. Behalve de materiële schade is het gevoel van onveiligheid in eigen huis vaak ingrijpend en voelen daardoor veel mensen zich niet meer veilig. Met de aanschaf van een goede beveiligingsinstallatie zet u een stap in de goede richting. Welke installatie voor u geschikt is, hangt af van het soort huis of pand dat u heeft. De beveiligingsadviseur van Chique Wonen staat u met raad en daad bij en geeft u een eerlijk advies dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke eisen en wensen gecombineerd met onze technische kennis en jarenlange ervaring op het gebied van inbraakbeveiliging.

Brandbeveiliging

Met een brandmeldinstallatie kunt u schade of ongelukken voorkomen. Afhankelijk van de aard van een gebouw of de gebruiksfunctie, is een ontruimingsinstallatie al voldoende. Zowel voor de particuliere woningbezitter als de professionele bedrijfsbeheerder realiseert en installeert Chique Wonen betrouwbare en betaalbare installaties op maat. De wensen van de gebruiker en de eisen van brandweer, overheid en de verzekeringsmaatschappijen vormen daarbij het uitgangspunt. Het traject van initiatief tot bedrijfsklaar opleveren – inclusief alle contacten met externe instellingen. Zo werkt Chique Wonen; we laten niets aan het toeval over!

Aarding en bliksembeveiliging

Voor de beveiliging van woningen, gebouwen én hun gebruikers is de professionele aanleg van een aarding- en bliksembeveiliging onontbeerlijk. Chique Wonen maakt een passend, doeltreffend ontwerp, coördineert het bouwproces en verzorgt de uiteindelijke afgifte van de certificaten. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met specialisten op het gebied van aarding en bliksembeveiliging. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor de best mogelijke oplossingen!

Chique Wonen Electriciens

___________________________________

Chique Wonen biedt optimale oplossingen om uw electra veilig en duurzaam te installeren. Wij hebbben ervaren, gecertificeerde vakmensen in dienst die zorgen dat ook de niet zichtbare zaken perfect werkend en veilig zijn!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button