Airco

Chique Wonen kan u ook uitstekend van dienst zijn met het plaatsen en leveren van airco-systemen anno 2021. Onze specialisten nemen u al het werk uit handen van A tot Z en kunnen ook deze werkzaamheden goed combineren met alle andere facetten van de totaalafbouw die ons exclusieve bedrijf levert. Met betrekking tot complete aanleg van een airo in uw huis of uw bedrijfspand zijn een aantal dingen van belang:

 Voorwaarden voor het plaatsen:

Muurbeugel of opstelbalken:In de offerte is één van deze opgenomen voor de opstelling van de buitenunit. We zullen de opties met u doorlopen!

Leidinggoot:

Voor de afwerking van het leidingwerk en de bekabeling zijn er witte kunststof afwerkgoten opgenomen in de offerte.

Koelleiding:

Er mag maximaal 5 meter tussen binnen- en buitenunit zitten. Indien dit andere afstanden betreft gaan we met u in gesprek hoe de beste oplossing voor de koelleiding te realiseren. We denken altijd met onze klanten mee!

Elektra:

Onze elektriciens helpen u ook van A tot Z met de plaatsing van uw airco. Zo heeft u geen omkijken en kunt u zich goed concentreren op uw eigen werkzaamheden terwijl wij zorgen dat het snel en duurzaam koel in uw omgeving zal gaan worden!

Doorvoer:

De doorvoer naar buiten door een muur is standaard inbegrepen( behalve als dit een  betonnen muur is dan zal dit doormiddel van een betonboorder gerealiseerd moeten worden deze kosten worden apart berekend ), indien de buitenunit op het dak opgesteld moet worden heeft u een dak doorvoer nodig. Mochten deze obstakels in uw omgeving een voor problemen zorgen dan gaan we dit uiteraard ook met u transparant doorlopen en de meest logische oplossingen met u doornemen!

Condensafvoer:

Een airco onttrekt vocht uit de ruimte tijdens koelen, dit vocht moet worden afgevoerd naar buiten of naar een afvoer, indien dit niet op een natuurlijk afschot kan zal er een condenspomp toegepast worden. We leggen u alles tot in detail uit vanzelfsprekend en werken volledig transparant waardoor u nooit voor verrassingen zult komen te staan bij Chique Wonen!

Hoogte:

De ‘buitenunit’ wordt op een goed bereikbare locatie geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van een kraan of hoogwerker. We proberen zo efficient mogelijk te werken. Chique Wonen realiseert alle electra werkzaamheden die nodig zijn en verwerken dat in een scherpe totaalprijs!

Chique Wonen Electriciens

___________________________________

Chique Wonen biedt optimale oplossingen om uw electra veilig en duurzaam te installeren. Wij hebbben ervaren, gecertificeerde vakmensen in dienst die zorgen dat ook de niet zichtbare zaken perfect werkend en veilig zijn!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button